Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Η Πολιτική Μέσα από την Σάτυρα


12 Σπαθιά τερματίζουν τη Δυναστεία των Μαυράνθρωπων του Λή
Στην δοκιμασία των «Δώδεκα Σπαθιών» απέτυχε ο Cos Takis , ο τελευταίος απόγονος των Μαυράνθρωπων του Λή (κοινώς Cos Takis Καρά Man Λή) και νόμιμος διάδοχος του θρόνου των Μαυράνθρωπων. Όπως προβλέπει ο Κανονισμός, ο διάδοχος πρέπει να περάσει μια σειρά δοκιμασιών, στις οποίες συμμετέχουν τα παιδιά, οι αυριανοί υπήκοοι. Δοκιμασίες όπως οι Άκατα Μάκατα Σούκουτου Μπε ή το επικίνδυνα εθιστικό Α Μπε Μπα Μπλομ δεν είχαν αποτελέσει δυσκολία για τους προκάτοχους του Θρόνου. Παρ’ όλα αυτά και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η αποτυχία τού Cos Takis Καρά Man Λή στην ύστατη δοκιμασία, αφού λέγεται πως δεν κατάφερε να απαντήσει στην ερώτηση «Βασιλιά, Βασιλιά με τα δώδεκα σπαθιά, τι ώρα είναι;».Για την αυριανή μέρα, πάντως, έχει κυρηχθεί εθνικό πένθος για τους Μαυράνθρωπους.
Διάδοχος θα είναι ιερωμένος, γιος ιερωμένου, διάδοχος του Βασιλικού Οίκου Andrew, με το όνομα  Giorgakis (O κόσμος τον αποκαλεί Giorgaki Παπά-Andrew). Κατά αποκλειστικές πληροφορίες απάντησε στην δύσκολη ερώτηση: "Πούντο, Πούντο το δακτυλίδι;". Η αποστομωτική απάντηση: "Βρίσκεται στα χέρια του Κινέζικου Οίκου "Si Mi Ti", έπεισε και τον κάθε κακοπροαίρετο. Αναμένονται εξελίξεις

ΑΛΛΑΓΗ  ΣΚΥΤΑΛΗΣ
Ο Κ.Ο.Κ. του Μ.Π.Ο.Υ (ή ο Μ.Π.Ο.Υ του Κ.Ο.Κ. ;)

Με την αλλαγή Κυβέρνησης σταμάτησε και το Πρόγραμμα Απόσυρσης Κομοντότροχων, "Γαλάζια Κομοντότροχα", του πρώην Υπουργού Sou Flia. Η νέα Υπουργός Vir Vi Lee ανακοίνωσε το νέο Πρόγραμμα "Πράσινα Δρακόπτερα" ενώ σκληρά Τέλη Κυκλοφορίας θα πληρώνουν οι κάτοχοι παλαιών Κομοντότροχων.
Οι νέοι οδηγοί καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα και από τις αλλαγές τού κώδικα οδικής πληροφορίας που έκανε ο Μ.Π.Ο.Υ, η τεχνητή νοημοσύνη που αποδείχτηκε προβληματική, αλλά δυστυχώς πολύ αργά. Συγκεκριμένα, ο Μ.Π.Ο.Υ (Μαθηματικός Παραθετικός Ομοιοληκτικός Υπολογιστής) παρουσίασε εξαρχής πρόβλημα με τα λογικά του κυκλώματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αδυναμία του να παίρνει αποφάσεις βάσει κοινής λογικής. Έτσι, για παράδειγμα, οποιοσδήποτε θέλει να αποκτήσει άδεια οδήγησης δρακόπτερου, θα πρέπει να έχει ήδη άδεια οδήγησης δρακόπτερου και πενταετή πείρα στην οδήγηση δρακόπτερου, την οποία για να αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να έχει αποκτήσει άδεια οδήγησης δρακόπτερου που για να αποκτήσει θα πρέπει να έχει ήδη άδεια οδήγησης δρακόπτερου και πενταετή πείρα στην οδήγησή του. Επιπλέον, η οδήγηση δρακόπτερου χωρίς άδεια οδήγησης τιμωρείται με αποκεφαλισμό και κατάσχεση της άδειας οδήγησης δρακόπτερου για 5 χρόνια. Πού να δείτε τι γίνεται με τα παλαιά Κομοντότροχα!

ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
Ένα χέρι βοηθείας στους Κορινκότ
Πρόβλημα με τα νέα όρια συνταξιοδότησης δημιουργείται στη Χώρα και ιδιαίτερα στους Κορινκότ, την χειροβόλα φυλή, που στο φθινόπωρο της ζωής τους χάνουν τα χέρια τους. Ο νέος υπουργός Απασχόλησης Λομπέρντο υποσχέθηκε τροπολογία που θα εξαίρει τους Κορινκότ από το νομοσχέδιο που θέλει τους ασφαλισμένους να δουλεύουν μέχρι θανάτου και μερικές φορές και μετά από αυτόν. Η ηγεσία των Κονικόρτ εξήλθε από το γραφείο του υπουργού ευχαριστημένη για την εξαίρεση αλλά με μια ελαφριά απογοήτευση  για την αδυναμία ανταλλαγής της κλασσικής χειραψίας για την επικύρωση της συμφωνίας.
Συνεχίζονται όμως οι σοβαρές αντιδράσεις του υπόλοιπου πληθυσμού αφού η εργασία μετά τον θάνατο των πολιτών δημιουργεί σοβαρά νομικά προβλήματα.Μερικά παραδείγματα:
1. Αίρεται το δικαίωμα των συζύγων για την καταβολή της αναλογούσας σύνταξης του θανόντα αφού κατά νόμο βρίσκεται ακόμα στην ενεργό εργασία
2. Καταργείται η κατάσταση Χηρείας και όλες οι σύζυγοι θεωρούνται "ζωντοχήρες". Τα αρμόδια Δικαστήρια αδυνατούν να εκδόσουν διαζευκτήρια χωρίς την έγγραφη αίτηση του θανόντος.
3. Η καύση των νεκρών θεωρείται βάσει του νόμου δολοφονία και διώκονται με εισαγγελική εντολή οι ενεχόμενοι στο "κύκλωμα παράνομης καύσης".
4. Η νεκροφιλία δεν θεωρείται πλέον ποινικό αδίκημα και παρατηρούνται έκκρυθμες καταστάσεις στα νεκροταφεία.
5. Η πρόταση του Δικηγορικού Συλλόγου να πυροβολούνται οι νεκροί μετά τον θάνατό τους, επειδή κατά νόμο θεωρείται δολοφονία, ανεβάζει στα ύψη τις τιμές των "πληρωμένων δολοφόνων", με αποτέλεσμα τον εξανεμισμό των πλεονεκτημάτων αυτής της ενέργειας λόγω αύξησης του κόστους.
6. Η Εκκλησία πραγματοποιεί Οικουμενική Σύνοδο η οποία θα επιλύσει τα ερωτήματα α) Αν δύναται ο Θανών να κριθεί για την "Δευτέρα παρουσία" αν αυτή προκύψει κατά το διάστημα ισχύος του Νόμου και β) Να απάντησει στην αίτηση "ζωντοχήρας" η οποία απαιτεί ο θανών Μουσουλμάνος σύζυγός της να βαπτιστεί Χριστιανός.

Νέοι αυστηρότεροι έλεγχοι στα αστροδρόμια.
Νέους αυστηρότερους ελέγχους στα αστροδρόμια θα έχει σαν συνέπεια, η τελική συμφωνία του ηγέτη της Χώρας μας κ. Giorgaki Παπά-Andrew με τον Συμπαντάρχη και Επιβλέποντα τον Πλανήτη μας, που αποκαλείται χαϊδευτικά Κύριος "Μπαράκιας ο Μπάμιας", στην προσπάθεια να δοθεί άδεια για επίσκεψη χωρίς Βίζα στο τέλος του Έτους 2096 στη Διαπλανητική Μητρόπολη στους κατοίκους της Χώρας μας. Τα μέτρα έχουν προκαλέσει σοβαρές αντιπαραθέσεις και αντικρουόμενες απόψεις αφού περιλαμβάνουν υποχρεωτική μητροσκόπηση, κωλονοσκόπηση και γαστροσκόπηση από νέους Ειδικούς Ανδροειδείς Φρουρούς. Συγκεκριμένα: 
1. Ο Σύλλογος Ομοφυλοφίλων "Οι Πισωγλέντηδες" δια του εκπροσώπου τους κ Galati συμφωνεί με τα μέτρα, αν και τα κρίνει ανεπαρκή και προτείνει η Κωλονοσκόπηση να διεξάγεται τουλάχιστον τρεις φόρες για καλύτερα αποτελέσματα.
2. Η Εκκλησία εισηγείται την εφαρμογή των μέτρων αφού προηγουμένως οι ταξιδιώτες κάνουν κλίσματα για την Κωλονοσκόπηση και πλύσεις στην γεννετήσια περιοχή για την Μητροσκόπηση με αγιασμό. Και γαστροσκόπηση αφού τους προσφερθεί Αντίδωρο. 
3. Ο ηγέτης του Κόμματος "Λαμόγια Αλλοδαποί Όλοι Σκάστε" (Λ.Α.Ο.Σ) κύριος Μαύρος Τζαφέρ ( Καρά- Jaffer) προτείνει τα μέτρα να εφαρμοστούν μόνο στους Αλλοδαπούς.
4. Ο Ηγέτης της Μείζονος Αντιπολίτευσης  "Νέο Δράμα" (Ν.Δ) κύριος Sam Aras, γιος κατασκευαστή σελών για "Γαλάζια Κομοντότροχα" συμφωνεί με τα μέτρα και προτείνει την υποχρεωτική χρήση βαζελίνης.
5. Τα Αριστερά Κόμματα διαβλέπουν Εξωθεσμικό Δάκτυλο του Διεθνούς Καπιταλισμού που σκοπό έχει την διεύρυνση των σωματικών οπών των Εργατικής Τάξης και απώτερο στόχο την φορολόγηση του κολπικού, πρωκτικού και στοματικού έρωτα.
Ολοι πάντως αντιτίθενται στο Σώμα Ορκωτών Υπαλλήλων Φρουρών Ρομποτικής Άμυνας (Σ.Ο.Υ.Φ.Ρ.Α). Οι νέοι Ειδικοί Φρουροί στελεχώνουν  ένα- ένα, τα μεγάλα αστροδρόμια της Χώρας μετά τα πρόσφατα κρούσματα αντικανονικών προσπεράσεων στις κυλιώμενες σκάλες. Οι νέοι φρουροί ειναι εξοπλισμενοί και προγραμματισμένοι να σκοτώνουν επιτόπου τους παραβάτες, γεγονός που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και άπο διάφορους άλλους φόρεις οπως ο "Σύλλογος για Αξιοπρεπή Θάνατο".
“Η εκτέλεση πάνω στις κυλιώμενες θα έπρεπε να απαγορεύεται. Τα αστροδρόμια θα πρέπει να δημιουργήσουν ειδικούς χώρους με ευχάριστες συνθήκες για αυτή την δουλειά” δήλωσε εκπροσωπός τους.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η ανάγκη για επικοινωνία γέννησε την ιδέα για την δημιουργία ενός Ιστοχώρου, μέσα από την δυνατότητα που προσφέρει απλόχερα το Διαδίκτυο. Αποτελεί μόνο ένα μέσο να εκφράσω, να αποτυπώσω και να κοινοποιήσω μερικές σκέψεις, ενδιαφέροντα και προβληματισμούς μου, και να τις μοιραστώ με φίλους και δικούς μου ανθρώπους.
Αχιλλέας

Πρόσφατες Αναρτήσεις
Από την Λίστα Των Ιστολογίων Μου

Λίγα Λόγια

Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να ερωτεύονται όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να ερωτεύονται! Στο μικρό παιδί θα έδινα φτερά, αλλά θα το άφηνα να μάθει μόνο του να πετάει. Στους γέρους θα έδειχνα ότι το θάνατο δεν τον φέρνουν τα γηρατειά αλλά η λήθη....
Έμαθα πως όλοι θέλουν να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, χωρίς να γνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στον τρόπο που κατεβαίνεις την απόκρημνη πλαγιά. Έμαθα πως όταν το νεογέννητο σφίγγει στη μικρή παλάμη του, για πρώτη φορά, το δάχτυλο του πατέρα του, το αιχμαλωτίζει για πάντα.
Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

Back to TOP